Om oss


Vi bidrar til utvikling!

iPAX har partnere og samarbeidspartnere med ulik faglig og erfaringsmessig bakgrunn. Partnernes kompetanser er komplementære og vi legger vekt på et tverrfaglig samspill. Når vi skal gjennomføre et prosjekt, setter vi sammen det mest velegnede team til å løse oppgaven. Vår strategi er å arbeide tett sammen med våre kunder og skreddersy oppgaveløsningen. God kvalitetsikring er en integrert del av arbeidet.

 

Partnere

Per Møller-Pedersen – Senior partner og daglig leder. Per Møller-Pedersen er utdannet som sivilingeniør fra Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet. Han har gjennom sin karriere vært tilknyttet Norske Shell og Shell International, Oljeindustriens Landsforening, Stavanger-Regionen Næringsutvikling, Energiparken og Risavika Gas Centre. Han har lang erfaring fra industrielt samarbeid spesielt innen energisektoren, har ledet en rekke utviklingsprosjekter og er internasjonalt sertifisert som prosjektleder.

Tel: +47 975 90 455 E-post: pmp@ipax.no

 

Samarbeidspartnere

Vårt mål er å kunne være en total leverandør av prosjektledelse og tjenester til utviklingsprosjekter. Mange av disse ligger i skjæringspunktet mellom offentlige, private og internasjonale sektorer.

Vi ønsker å kunne tilby et team som har bred kompetanse og erfaring og som også skal kunne løse store og komplekse oppgaver. Vi har selv mye kompetanse og erfaring. På enkelte områder har vi valgt å supplere vårt team med kompetente samarbeidspartnere og vi har inngått en rekke samarbeidsavtaler.

 

Cv for våre partnere og samarbeidspartnere er tilgjengelige ved forespørsel.